Vega Jane serie: gratis verzending bij minimale besteding van €30,-

Wat doe je wanneer je erachter komt dat je hele lang tegen je gelogen is? Dan kom je in opstand. Dat is precies wat de 15-jarige Vega Jane doet. In de Young adult sectie vind je Baldacci Vega Jane boeken. Fantasy boeken die verhalen over een vrijgevochten heldin die kennis maakt met een wereld buiten haar eigen leefwereld. Een wereld waarvan ze dacht dat dat de enige was…

Waar gaat de Vega Jane serie over?

Houd jij van boeken met een dystopisch thema? Dan raden wij de Vega Jane serie van David Baldacci aan. De Baldacci Vega Jane boeken draaien allemaal om het motto ‘vrijheid begint met overleven’. Wil Vega Jane overleven buiten Bitterbos, dan zal ze moeten vechten voor haar bestaan. Letterlijk. Zodra Vega Jane net als haar mentor Quentin Herme haar leefgebied verlaat, komt ze terecht in een moerassige draaikolk van mystieke ervaringen, vreemde situaties en onwaarheden. In de moeraswereld maakt niet alleen Jane, maar ook de lezer kennis met Jabbits en adars. Verrassend vreemde schepsels die je de stuipen op het lijf jagen. Schepsels die ze samen met Delph te lijf gaat. Haar beste vriend waarvoor ze speciale gevoelens begint te ontwikkelen naarmate je verder in het verhaal komt van Baldacci Vega Jane boeken.

Baldacci Vega Jane boeken op volgorde

David Baldacci boeken, maar dan net even anders…Dat David Baldacci alles aankan, bewijzen de Vega Jane boeken. Met zijn uitstapje naar fantasy haalt Baldacci een hele nieuwe schare fans aan. En wie eenmaal kennis heeft gemaakt met de meesterauteur en zijn schrijfstijl, wil haast niet anders meer. Gelukkig kun je in onze digitale boekenshop genoeg titels vinden van Baldacci, Vega Jane boeken, maar ook boeken uit zijn andere series. Binnen de Vega Jane serie, kun je de volgende titels lezen:

  1. David Baldacci - Vega Jane 1: Vechten voor de waarheid
  2. David Baldacci - Vega Jane 2: Sprong in de wildernis
  3. David Baldacci - Vega Jane deel 3: Rennen voor je leven
  4. David Baldacci - Vega Jane 4: Wereld vol gevaar

Jouw voordelen bij aanschaf Baldacci Vega Jane boeken

Of de Baldacci Vega Jane boeken in het verleden, heden spelen is niet op te maken. Het zijn boeken met een nieuw bedachte wereld, met andere woorden en vreemde wezens die zich in elke tijd - behalve de onze - af zou kunnen spelen. Ben je benieuwd naar het vervolg van David Baldacci en zijn Vega Jane boeken? Bekijk dan onze collectie en vind titels om de Vega Jane series van David Baldacci compleet te maken of kennis te maken met zijn fantasieboeken. Bestel je vandaag nog voor 14:00 uur, dan heb je de boeken morgen al in huis. Naast de snelle levering van Baldacci Vega Jane boeken, kun je ook gebruik maken van de volgende acties:

  •  - Gratis verzending bij minimale bestelling van €30,-
  •  - 3 boeken voor €10,-
  •  - Stapelkortingen, oplopend tot 80%
  •  - 2 + 1 boeken gratis

Best Verkocht

Overzicht
1
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 11,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zevende zus - Deel 7
2
Nieuwprijs
€ 27,99
Onze prijs
€ 13,99
Bekijk product
Capitool Reisgidsen
Capitool - Noorwegen
3
Nieuwprijs
€ 9,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Romy Hausmann
Dag en nacht
4
Nieuwprijs
€ 26,99
Onze prijs
€ 12,99
Bekijk product
Agnieszka Drewno
Capitool - Noord Spanje
5
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 17,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De geheimen van de kostschool
6
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Lucinda Riley
Zon - Deel 6
7
Nieuwprijs
€ 8,99
Onze prijs
€ 4,99
Bekijk product
Suzanne Vermeer
Super de luxe
8
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
M.J. Arlidge
Niemand zeggen - Deel 10
9
Nieuwprijs
€ 19,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
James Norbury
Grote Panda & Kleine Draak
10
Nieuwprijs
€ 9,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Lina Bengtsdotter
De vrouw die terug moest