Betalen

De betaalmethodes op boekenfestijn.com

iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij uw Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

De voordelen op een rij:
    * Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
    * iDEAL is bij Boekenfestijn.com volledig gratis

Creditcard

Op Boekenfestijn.com kunt u ook met uw Nederlandse MasterCard of VISA kaart betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt.

    * Na verificatie kan uw bestelling direct in behandeling genomen worden.
    * Ook op zaterdag bezorgd;
    * Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Vooruitbetalen

Als u kiest voor Vooruitbetalen, kunt u zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Boekenfestijn overmaken. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit uw orderbevestiging.

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Houd daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we u direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact (voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash) kunnen ook Belgische rekeninghouders vertrouwd, veilig en gemakkelijk hun online aankoop afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Betaalkosten

Voor creditcardbetalingen en Paypal kan Boekenfestijn.com extra kosten in rekening brengen. De kosten worden aan uw bestelling toegevoegd nadat u voor 1 van deze betaalmethodes heeft gekozen.

Factuur             

Al uw bestellingen/facturen slaan wij digitaal op zodat u deze altijd vanuit uw account kunt opvragen, bekijken of printen.

https://www.boekenfestijn.com/mijn-boekenfestijn/orders

 

Terugbetaald worden i.v.m. beschadigd boek of retourneren

Zodra de retourzending in goede orde is ontvangen zullen wij binnen 14 dagen het geld op uw rekening terug storten. Het is ook mogelijk om het bedrag in de vorm van een tegoedbon te krijgen.