Stieg Larsson & David Lagercrantz serie: voor 14:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

Wanneer Stieg Larsson en David Lagercrantz samen een boek hadden geschreven hadden zij de wereld op haar grondvesten doen schudden. Zover is het alleen nooit gekomen. Stieg Larsson overleed al voordat hij het succes van zijn eigen literaire oeuvre kon meemaken. David Lagercrantz nam Stieg Larsson’s serie met toestemming over en lanceerde nog drie misdaadromans van de Millennium reeks. Bestel de bestsellers uit de David Lagercrantz en Stief Larsson serie en sluit je met een boek op in je kamer voor een goede portie misdaad.

BOEKEN UIT DE STIEG LARSSON DAVID LAGERCRANTZ SERIE

Stieg Larsson hield zich naast sciencefiction lange tijd bezig met politieke perikelen. Hij maakte zich hard voor zaken als racisme en fascisme en werd hierdoor wel eens bedreigt door het rechtse extremistische kamp. Met deze bedreigen ging hij laconiek om. Hij leefde zijn leven en schreef in de kleine uurtjes zijn Millennium trilogie wat later een erfenis van ongekende literaire hoogten bleek. .

De erfgenamen van Stieg Larsson en de uitgeverij van de reeks vroegen de Zweedse journalist en schrijver David Lagercrantz om de Stieg Larsson serie over te nemen. Dit deed David Lagercrantz met verve en vol overgave. De schrijver zag het als een enorme uitdaging om verder te gaan waar Stieg Larsson ophield. Stieg Larsson en David Lagercrantz brachten in totaal 6 misdaadboeken uit in de Millennium reeks: .

  1. Mannen die vrouwen haten
  2. De vrouw die met vuur speelde
  3. Gerechtigheid
  4. Wat ons niet zal doden
  5. De man die zijn schaduw zocht
  6. Zij die moet sterven

POSITIEVE RECENSIES OVER DE DAVID LAGERCRANTZ & STIEG LARSSON serie

Net als Stieg Larsson besteeg David Lagercrantz de bestsellerlijsten. Maar niet iedereen was daar even blij mee. Er verschenen felle kritieken van mensen die vonden dat schrijvers niet aan de haal mogen gaan met werk van andere schrijvers. Toch had de Zweed het zichzelf nooit vergeven als hij de opdracht had geweigerd. Hij zag het namelijk als enorme eer. En na een paar negatieve recensies verschenen de goede stukken over de David Lagercrantz en Stieg Larsson serie in Zweedse én internationale media zoals: .

  1. The Guardian
  2. Le Monde
  3. USA Today
  4. Verschillende Zweedse kranten

De Millennium reeks kopen

Ook in Nederland zijn de namen van Stieg Larsson David Lagercrantz allang niet meer onbekend. Heb jij de misdaadthrillers van beide meesterschrijvers al gelezen? Vul hier je collectie aan of maak een begin met de boeken van David Lagercrantz en Stieg Larsson. .

Na de spannende thrillers van Stieg Larsson en David Lagercrantz nog niet genoeg van dit genre? Bekijk ons aanbod van Michael Grant series waaronder de populaire Gone series van Michael Grant.

Best Verkocht

top 100
1
Nieuwprijs
€ 12,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
New Scientist
Young Scientist vakantieboek zomer 2023
2
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Lucinda Riley
Atlas - Deel 8
3
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 12,99
Bekijk product
Rutger Bregman
De meeste mensen deugen
4
Nieuwprijs
€ 12,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
New Scientist
Young Scientist Vakantieboek Zomer 2021
5
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
James Norbury
Grote Panda & Kleine Draak
6
Nieuwprijs
€ 17,50
Onze prijs
€ 10,99
Bekijk product
Suzanne Vermeer
Strandfeest
7
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 18,99
Bekijk product
Slaughter, Karin
Waarom we logen
8
Nieuwprijs
€ 13,99
Onze prijs
€ 4,99
Bekijk product
Fiona Duncan
Capitool Top 10 - Normandië (2017)
9
Nieuwprijs
€ 23,99
Onze prijs
€ 18,99
Bekijk product
Niewierra, Anya
De nomade
10
Nieuwprijs
€ 15,00
Onze prijs
€ 8,99
Bekijk product
Perrin, Valérie
Vers water voor de bloemen