De zeven zussen serie kopen: vanaf €7,99 te bestellen!

Ga mee op zoek naar de roots van de zeven zussen. In de zeven zussen serie staat niet alleen de zoektocht naar de herkomst van de zeven zussen centraal, maar ook thema’s als liefde en verlies. Bij Boekenfestijn kun je de boeken van de serie de zeven zussen heel goedkoop bestellen. Goedkoper dan bij je boekhandel om de hoek! De zeven zussen zijn geadopteerd door Pa Salt. Een rijke, mysterieuze man die niet weg te slaan is van de zee. In de zeven zussen serie komen de 7 zussen na het overlijden van Pa Salt bijeen. Brieven met aanwijzingen naar hun herkomst liggen op hen te wachten. Lukt het de zussen om hun biologische ouders op te sporen?

De zeven zussen serie: waar gaat het over?

In de serie over de zeven zussen gaat het in elk deel over één zus. Misschien maakt dit de serie wel zo aantrekkelijk en intrigerend. Iedere zus heeft een eigen persoonlijkheid en verhaal, maar toch door dezelfde hand geschreven. Lucinda Riley wist als geen ander hoe zij haar lezer kon boeien. Heb je wel eens een boek gelezen waar je op het puntje van je stoel van gaat zitten? De 7 zussen serie is er zo één. De geadopteerde zussen gaan op zoek naar hun herkomst, maar maken tijdens deze reis diverse avonturen, tegenslagen en interessante bevindingen mee. De mysterieuze aanwijzingen in de brief van Pa Salt zijn een startschot van een even mysterieuze serie. Ligt je dekentje al klaar? Tijd om een boek van de zeven zussen serie te kopen. Met fíkse kortingen.

De 7 zussen serie volgorde

Geen zeven, maar zelfs acht boeken. Lucinda Riley heeft haar lezers verrast met een achtste deel. De eerste zeven delen gaan over de 7 zussen. In ieder deel reis je mee met een andere zus. Maar het achtste deel gaat verrassend genoeg over Pa Salt. Wie was deze man en waarom besloot hij de zeven zussen te adopteren? Goed. Acht boeken over de zeven zussen serie. Maar wat is nu de volgorde van de zeven zussen serie?

 1. De Zeven Zussen – Maia
 2. Storm – Ally
 3. Schaduw – Star
 4. Parel – CeCe
 5. Maan – Tiggy
 6. Zon – Electra
 7. De Zevende Zus – de mysterieuze zevende zus
 8. Atlas – Het verhaal van Pa Salt

Het achtste deel verschijnt in het voorjaar van 2023. Zelfs kort voor haar overlijden was Lucinda Riley bezig met het bedenken van de verhaallijnen voor het laatste deel. De schrijfster is op 11 juni 2021 overleden aan de gevolgen van kanker. Haar zoon Harry zal het laatste deel van de zeven zussen serie afschrijven.

De zeven zussen serie kopen: profiteer!

Wanneer je een boek van de zeven zussen serie wilt kopen, profiteer je bij Boekenfestijn altijd van voordelen. Zo zijn onze boeken altijd goedkoper dan de boeken in de boekenwinkel. Dit komt omdat wij lichtbeschadigde boeken bij de uitgever opkopen. Ook de boeken van de zeven zussen serie vallen wel eens tijdens hun transport. Met een knik of deuk is een boek niet meer te geschikt voor een boekenwinkel. Maar wel bij Boekenfestijn! Profiteer van al onze voordelen bij het kopen van de zeven zussen serie:

 • Stapelkortingen tot wel 80%
 • Vóór 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
 • Gratis verzending vanaf €30,-
 • Breed assortiment aan goedkope boeken

Best Verkocht

Overzicht
1
Nieuwprijs
€ 13,99
Onze prijs
€ 4,99
Bekijk product
Davies, Becky
Kleine Schildpad en de grote zee
2
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 8,99
Bekijk product
George R.R. Martin
Vuur en Bloed - Deel 1: De opkomst van het huis Targaryen van Westeros
3
Nieuwprijs
€ 12,50
Onze prijs
€ 8,50
Bekijk product
Winn, Raynor
De wilde stilte
4
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 16,99
Bekijk product
King, Stephen
Fairy tale (NL)
5
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 8,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zilverboom
6
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 11,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zevende zus - Deel 7
7
Nieuwprijs
€ 19,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
James Norbury
Grote Panda & Kleine Draak
8
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De liefdesbrief
9
Nieuwprijs
€ 13,99
Onze prijs
€ 4,99
Bekijk product
Newson, Karl
Beer of geen beer
10
Nieuwprijs
€ 22,99
Onze prijs
€ 15,99
Bekijk product
Barker, J.D.
Augustus