Beyond the story

Nieuwprijs € 45,00
Onze prijs€ 19,99
Uitgeverij: Xander Uitgevers B.V.
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 496
Afmetingen: 166x236x39
Verschijningsdatum: Juli 2023
EAN: 9789401620208

Samenvatting

Het állereerste officiële BTS-boek – ter ere van BTS’ 10-jarige jubileum, met verhalen die je nóg meer over de band vertellen dan je al wist. Inclusief nooit eerder gepubliceerde foto’s, QR-codes naar video’s, alle albuminformatie én limited edition photocards (zolang de voorraad strekt).


Lang nadat BTS op 13 juni 2013 voor het eerst als band de wereld betrad, viert de groep nu, in juni 2023, het tienjarige jubileum van hun debuut. Als iconische wereldberoemde artiesten hebben ze inmiddels de top bereikt, en in deze bijzondere periode blikken ze in hun eerste officiële boek terug op hun weg hier naartoe. Ze kiezen er zo voor om nóg een stap te zetten op een pad dat niemand ooit eerder bewandeld heeft.


BTS deelt in dit boek alle persoonlijke en behind-the-scenes-verhalen van hun reis tot nu toe, in interviews en meer dan drie jaar aan diepgaande verslaggeving van journalist Myeongseok Kang, die in verscheidene media over K-pop en andere populaire Koreaanse cultuurvormen geschreven heeft. In dit boek, dat in zeven hoofdstukken op chronologische volgorde hun verhaal van debuut tot het heden vertelt, komen hun levendige stemmen en meningen op harmonieuze wijze samen en vertellen een oprecht, geanimeerd en diepgaand verhaal. In de individuele interviews, gegeven zonder camera of make-up, lichten ze hun muzikale reis toe vanuit verschillende hoeken en bespreken het belang ervan.


Het boek wordt aangevuld met verschillende portretfoto’s die BTS als individuen, maar ook als artiesten laten zien. Verspreid door de rest van het boek zijn conceptfoto’s, tracklists van alle voorgaande albums en meer dan 330 QR-codes te vinden. De kracht van de BTS-leden is dat als ze als digitale artiesten het internet inzetten om met de hele wereld te communiceren – en dus geeft dit boek lezers ook de kans om tijdens het lezen hun trailers, muziekvideo’s en meer online te bekijken, zodat elk belangrijk moment uit de omvangrijke geschiedenis van BTS tot in detail begrepen kan worden.


Voeg daar nog een tijdlijn van alle mijlpalen tot nu aan toe, en het resultaat is een bijzonder archief – BEYOND THE STORY vertelt álles over BTS in slechts één boek!