Ontdek snel solliciteren voor starters 2e bijgewerkte editie

Nieuwprijs € 14,99
Onze prijs€ 2,99
Uitgeverij: VAN DUUREN MEDIA
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 102
Afmetingen: 140x210x10
Verschijningsdatum: September 2015
EAN: 9789059408715

Samenvatting

Er komt heel wat kijken bij solliciteren. Vooral als je voor het eerst je treden zet op de arbeidsmarkt, die op dit moment zeer zeker niet gemakkelijk is.
Ontdek in dit boek alles wat je moet weten om met succes te solliciteren. Alle stappen van het sollicitatieproces worden behandeld: Waar richt je je op, op wat voor functie en wat voor organisatie of branche? Hoe stel je je cv het beste op en hoe schrijf je een succesvolle sollicitatiebrief? Hoe kun je méér en voor jou geschikte vacatures vinden? Hoe benadruk je je sterke punten? Hoe bereid je een sollicitatiegesprek goed voor, hoe voer je een sterk sollicitatiegesprek? Hoe ga je om met afwijzingen? De auteur levert vanuit haar ervaring alle tips om de baan te vinden die bij jou past. En die baan ook te krijgen!
Hanneke van Stigt Thans is een expert op het gebied van solliciteren dankzij haar jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en ervaring als loopbaanadviseur en recruiter vanuit haar bedrijf IKbv.
"Hanneke weet uit ervaring waar een recruiter op let bij jouw sollicitatie. Deze kennis (en dit toepassen) geeft je een voorsprong op je mede sollicitanten en verhoogt de kans dat juist jij succes boekt!" - Marcel Brilman (verkozen tot meest invloedrijke corporate recruiter in 2012).