De kerstmis vriendenclub

Nieuwprijs € 20,99
Onze prijs€ 15,99
Uitgeverij: Meulenhoff Boekerij B.V.
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 336
Afmetingen: 144x219x34
Verschijningsdatum: Oktober 2023
EAN: 9789049202095
Categorie:
Romans / Literaire roman

Samenvatting

Ben je dol op Friends en blijf je kijken naar de herhalingen? Dan is dit een must-read voor jou tijdens de kerstdagen

Hannah en Finn hebben sinds hun studietijd elke Kerstmis samen doorgebracht. Ze kunnen toch nergens anders heen – Hannahs ouders zijn overleden en Finn was thuis niet meer welkom toen hij uit de kast kwam. De groep verdubbelt zich wanneer ook Hannahs huisgenoot Priya en de Britse Theo aansluiten. Elk jaar worden hun kersttradities gekker en uitbundiger.

Tien jaar na het begin van hun traditie, kondigt Finn aan dat hij naar Los Angeles gaat verhuizen. Dit zou wel eens hun laatste gezamenlijke kerst kunnen worden. Hannah is bang dat ze haar zelf gekozen familie zal verliezen en is dan ook vastbesloten om er de beste kerstdagen ooit van te maken. Tegelijkertijd probeert haar vriend haar te overtuigen om de volgende stap in hun relatie te nemen. En Finn? Hij worstelt met alles wat hij achter zich zal laten – met name zijn onuitgesproken gevoelens voor Theo.

Betekent opgroeien hetzelfde als uit elkaar groeien? Deze Kerstmis wordt de groep gedwongen om te erkennen wat ze voor elkaar betekenen, ook wanneer het leven hen andere kanten op stuurt.

In de pers

‘Het geeft een frisse draai aan de bekende verhalen. Deze show is een echte serotoninekick.’ The New York Times

‘Ik zou met alle liefde mijn man en kinderen in de steek laten om kerstmis in New York te vieren met Hannah, Finn, Theo en Priya.’ Clare Pooley, New York Times-bestsellerauteur van Iona Iverson’s Rules for Commuting

‘Heerlijke verwennerij vol met liefde, verlies en over het vinden van jezelf.’ Nerd and Beyond