De verdwenen magie

Nieuwprijs € 17,99
Onze prijs€ 9,99
Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 304
Afmetingen: 144x217x34
Verschijningsdatum: September 2022
EAN: 9789048319121
Categorie:
Kinderboeken / Fictie

Samenvatting

Er is maar één kans om de magie te redden...

Starfell staat een enorme ramp te wachten. De strijd tegen Silas, de tovenaar die alle magie wil stelen voor zichzelf, is nog lang niet gestreden, maar hoe kan Willow ook maar iets doen nu ze haar eigen magische gave kwijt is?

Met de hulp van haar vrienden reist de jonge heks af naar het Nach-gebergte. Daar hoopt ze de Kriegel te vinden, een machtig beest van wie wordt beweerd dat hij alles wat verloren is kan teruggeven… maar wel tegen een flinke prijs. Het is een missie vol gevaren, maar opgeven is geen optie… niet nu alle magie van Willows wereld op het spel staat.

Dit epische vierde avontuur in de Starfell-reeks is een prachtig verhaal over vriendschap, veerkracht en gelijkheid.

Dominique Valente is geboren en getogen in Zuid-Afrika, maar woont tegenwoordig in Suffolk met haar man en hun honden, Fudge en Frankie. Als twintiger had ze nog een baantje als journalist, maar nu vult ze haar dagen met dromen en schrijven over chagrijnige monsters, gevederde draken en magie.
Sarah Warburton studeerde illustratie aan de universiteit van Bristol, en maakte al tientallen boeken. Ze woont samen met haar man, twee kinderen en een humeurige cavia.