Daniel Ricciardo

Nieuwprijs € 20,00
Onze prijs€ 13,99
Uitgeverij: Unieboek | Het Spectrum
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 256
Afmetingen: 143x219x24
Verschijningsdatum: Februari 2024
EAN: 9789000391035
Let op: Laatste exemplaar

Samenvatting

Het verhaal van publiekslieveling Daniel Ricciardo


De vriendelijke en goedlachse Daniel Ricciardo is populair bij het Nederlandse en Vlaamse publiek. Hij is zeer getalenteerd en werd genoemd als toekomstig wereldkampioen. In 2016 kreeg hij Max Verstappen als teamgenoot bij Red Bull. Daniel en Max konden goed met elkaar opschieten, maar ze werden ook concurrenten.

Het werd Ricciardo steeds duidelijker dat Red Bull vol aan het inzetten was op Verstappen als belangrijkste coureur. In 2020 besloot hij daarom om te vertrekken. Toch nog onverwacht keerde hij dit seizoen terug bij Red Bull, nu als testrijder. Midden in het seizoen verving hij de Nederlander Nyck de Vries in het team van AlphaTauri. Daarmee was de terugkeer van Daniel Ricciardo als F1-coureur een feit. In dit boek vertelt Noël Ummels alles over Ricciardo’s carrière in de F1.

Noël Ummels is journalist, redacteur en tekstschrijver. Hij schreef voor onder meer Quote, NRC, Het Financieele Dagblad en verschillende sponsored magazines. Daarnaast publiceert hij veel in Formule 1-magazine, waarin hij ook een column heeft.