De rode pijl

Nieuwprijs € 24,99
Onze prijs€ 12,99
Uitgeverij: Unieboek | Het Spectrum
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 267
Afmetingen: 150x232x24
Verschijningsdatum: Mei 2022
EAN: 9789000375608
Categorie:
Romans / Literaire roman
Let op: Nog 2 exemplaren op voorraad

Samenvatting

Een buitengewone roman over kunst, herinneringen en saamhorigheid


'Een schitterende reis en een enorm genot om te lezen.' Nathan Hill, auteur van De Nix

Een ooit veelbelovende jonge ghostwriter stemt ermee in om de memoires van een beroemde natuurkundige te schrijven. De schrijver worstelt op dat moment met schulden en relatieproblemen, en wordt achtervolgd door een overweldigend gevoel van angst dat hij beschrijft als 'De mist'. Wanneer de natuurkundige op een dag verdwijnt, raakt hij nog dieper in de problemen.

Van West Virginia naar Silicon Valley en van een kunstenaarsatelier in Brooklyn naar een hogesnelheidstrein in Italië: De rode pijl verdwijnt in de schimmige diepten van de menselijke psyche om via een kilometerslange tunnel te eindigen in een wereld die verbazingwekkend helder en wonderbaarlijk is.

Over De rode pijl:
'Een verbazingwekkend portret van een gekwelde geest die op zoek is naar vrede, hoop en harmonie; en die zoektocht vindt plaats op de meest bijzondere plekken. Overtuigend en vaak hilarisch. Het is een schitterende reis en een enorm genot om te lezen.' Nathan Hill

William Brewer (1989) is de auteur van I Know Your Kind, de winnaar van de National Poetry Series. Zijn werk is verschenen in The New Yorker, The Nation en The Best American Poetry. Brewer is een Jones Lecturer aan Stanford University.