David Baldacci serie: voor 14:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

David Baldacci, een begrip in de boekenwereld om zijn vele succesvolle thriller boeken en boekenreeksen. Er zijn weinig mensen die niet van David Baldacci hebben gehoord. Vanaf het moment dat hij de boekenwereld betrad in 1996 liet hij zijn toetsenbord niet los. Grote kans dat je dus wel eens op één van de vele boeken uit Baldacci series bent gestuit. Ken je de David Baldacci boeken en series nog niet? Maak kennis met de David Baldacci boeken series tegen bodemtarieven. Bij ons bestel je boeken tegen kortingen oplopend tot 80%.

DIVERSE DAVID BALDACCI BOEKEN SERIES

David Baldacci series zijn ontsproten uit het brein van een cum laude student, bedrijfsjurist en advocaat. Zijn verleden in de advocatuur bezorgt de schrijver nog altijd inspiratie voor het schrijven van nieuwe reeksen en standalones, en met succes. Bekijk onze collectie maar eens en lees de David Baldacci series op volgorde. In ons assortiment vind je boeken uit diverse Baldacci series. Denk aan:

  • Amos Decker serie
  • Camel Club serie
  • Vega Jane serie
  • Will Robie serie
  • John Puller serie
  • King & Maxwell serie
  • Pine Aloysius
  • Archer
  • Shaw serie

Het AD zei wel eens dat het niet voor niets is dat de boeken uit David Baldacci series door zijn Nederlandse uitgever naast concullega John Grisham worden geplaatst. De schrijver is vanaf zijn eerste debuut een ster aan het thrillerfirmament. En wat voor één. In razend tempo schrijft hij het één na het andere boek voor één van de David Baldacci series.

DAVID BALDACCI SERIES OP VOLGORDE

Waar lezers het prettig vinden om David Baldacci series op volgorde te lezen, springt Baldacci van de ene serie na de andere. Met gemak schrijft hij series door elkaar. Duidelijk is dat we hier te maken hebben met niet alleen een schrijver van formaat, maar ook met een multitasker. Een multitasker met een bijzondere manier van research doen voor zijn typische Baldacci series. Zonder angst springt hij bijvoorbeeld uit een vliegtuig om stunts te testen en sluit hij zich voor even aan bij het leger om te onderzoeken hoe iemand een vest vasthoudt. Alles om zijn personages zo realistisch mogelijk te maken in de David Baldacci series.

DAVID BALDACCI SERIE BOEKEN KOPEN

Met welke boeken uit de Baldacci David series begin jij? Bekijk ons assortiment en bestel de beschikbare actiethrillers tegen bodemprijzen. Bij ons profiteer je van gratis verzending boven de 30 euro en je bepaalt zelf je eigen korting. Hoe meer boeken je bij ons bestelt, hoe meer stapelkorting je ontvangt. Dit kan oplopen tot wel 80%.

Best Verkocht

top 100
1
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 12,99
Bekijk product
Rutger Bregman
De meeste mensen deugen
2
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Lucinda Riley
Atlas - Deel 8
3
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Norbury, James
De reis van Grote Panda & Kleine Draak
4
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
James Norbury
Grote Panda & Kleine Draak
5
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 16,99
Bekijk product
Hayes, Terry
Het jaar van de sprinkhaan
6
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Alex North
De schaduwvriend
7
Nieuwprijs
€ 8,99
Onze prijs
€ 4,99
Bekijk product
van der Vlugt, Simone
De kaasfabriek
8
Nieuwprijs
€ 28,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Agnieszka Drewno
Capitool - Noord Spanje
9
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Smirnoff, Karin
De schreeuw van de zeearend - Millenium 7
10
Nieuwprijs
€ 6,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Marianne / Hoogstraaten, Theo Hoogstraaten
Een Middag Aan Zee