David Baldacci serie: voor 14:00 uur besteld = morgen in huis

David Baldacci, een begrip in de boekenwereld om zijn vele succesvolle thriller boeken en boekenreeksen. Er zijn weinig mensen die niet van David Baldacci hebben gehoord. Vanaf het moment dat hij de boekenwereld betrad in 1996 liet hij zijn toetsenbord niet los. Grote kans dat je dus wel eens op één van de vele boeken uit Baldacci series bent gestuit. Ken je de David Baldacci boeken en series nog niet? Maak kennis met de David Baldacci boeken series tegen bodemtarieven. Bij ons bestel je boeken tegen kortingen oplopend tot 80%.

DIVERSE DAVID BALDACCI BOEKEN SERIES

David Baldacci series zijn ontsproten uit het brein van een cum laude student, bedrijfsjurist en advocaat. Zijn verleden in de advocatuur bezorgt de schrijver nog altijd inspiratie voor het schrijven van nieuwe reeksen en standalones, en met succes. Bekijk onze collectie maar eens en lees de David Baldacci series op volgorde. In ons assortiment vind je boeken uit diverse Baldacci series. Denk aan:

  • Amos Decker serie
  • Camel Club serie
  • Vega Jane serie
  • Will Robie serie
  • John Puller serie
  • King & Maxwell serie
  • Pine Aloysius
  • Archer
  • Shaw serie

Het AD zei wel eens dat het niet voor niets is dat de boeken uit David Baldacci series door zijn Nederlandse uitgever naast concullega John Grisham worden geplaatst. De schrijver is vanaf zijn eerste debuut een ster aan het thrillerfirmament. En wat voor één. In razend tempo schrijft hij het één na het andere boek voor één van de David Baldacci series.

DAVID BALDACCI SERIES OP VOLGORDE

Waar lezers het prettig vinden om David Baldacci series op volgorde te lezen, springt Baldacci van de ene serie na de andere. Met gemak schrijft hij series door elkaar. Duidelijk is dat we hier te maken hebben met niet alleen een schrijver van formaat, maar ook met een multitasker. Een multitasker met een bijzondere manier van research doen voor zijn typische Baldacci series. Zonder angst springt hij bijvoorbeeld uit een vliegtuig om stunts te testen en sluit hij zich voor even aan bij het leger om te onderzoeken hoe iemand een vest vasthoudt. Alles om zijn personages zo realistisch mogelijk te maken in de David Baldacci series.

DAVID BALDACCI SERIE BOEKEN KOPEN

Met welke boeken uit de Baldacci David series begin jij? Bekijk ons assortiment en bestel de beschikbare actiethrillers tegen bodemprijzen. Bij ons profiteer je van gratis verzending boven de 30 euro en je bepaalt zelf je eigen korting. Hoe meer boeken je bij ons bestelt, hoe meer stapelkorting je ontvangt. Dit kan oplopen tot wel 80%.

Best Verkocht

top 100
1
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 12,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De geheimen van de kostschool
2
Nieuwprijs
€ 22,99
Onze prijs
€ 11,99
Bekijk product
Olde Heuvelt, Thomas
November
3
Nieuwprijs
€ 19,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
James Norbury
Grote Panda & Kleine Draak
4
Nieuwprijs
€ 25,99
Onze prijs
€ 8,99
Bekijk product
Lize Spit
Ik ben er niet
5
Nieuwprijs
€ 19,95
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Taylor Reid Jenkins
Carrie Soto Is Back
6
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
Birchall, Katy
De perfecte bruiloft
7
Nieuwprijs
€ 7,99
Onze prijs
€ 4,99
Bekijk product
Judith Visser
Zondagskind (Special)
8
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Sarah Lark
De tijd van de vuurbloemen
9
Nieuwprijs
€ 34,99
Onze prijs
€ 19,99
Bekijk product
Haratischwili, Nino
Het schaarse licht
10
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 11,99
Bekijk product
King, Stephen
Fairy tale (NL)