De verworvenheden, of Hoe je iemand wordt die ernaar verlangt op het eiland Hompelvoet te zijn

Nieuwprijs € 22,99
Onze prijs€ 12,99
Uitgeverij: Das Mag Uitgeverij B.V.
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 248
Afmetingen: 126x202x24
Verschijningsdatum: November 2023
EAN: 9789493248052
Categorie:
Romans / Literaire roman
Let op: Nog 4 exemplaren op voorraad

Samenvatting

De verworvenheden, of hoe je iemand wordt die ernaar verlangt op het eiland Hompelvoet te zijn doet wat het belooft: het helpt je iemand te worden die ernaar verlangt op het eiland Hompelvoet te zijn.

Jan van Tienen zocht lang naar zijn stem, zijn verhaal, zijn zelfvertrouwen, zijn doel in het leven. Nu neemt hij de lezer mee langs zijn blunders, emotionele hoogtepunten en diepe vernederingen, langs zijn omwegen en fascinaties, snackbars en afterparty’s, onderweg naar Hompelvoet: het eiland in het Grevelingenmeer, tussen Zuid-Holland en Zeeland, dat behalve een eiland misschien ook wel een metafoor is.

Jan van Tienen (1985) groeide op in het Zeeuwse Tholen maar woont inmiddels alweer zo lang in Amsterdam dat hij het contact met de bron wel zo’n beetje kwijt is. Eerder schreef hij Er is niets wat hier nog blijft (2015). Hij was hoofdredacteur van Vice, is redacteur bij De Speld, publiceerde op De Internet Gids, De Correspondent, Vrij Nederland en de VPRO Gids, al is het contact met die laatste twee media helaas wel flink verwaterd.