ACSI Campinggids Frankrijk 2023

Nieuwprijs € 21,95
Onze prijs€ 9,99
Uitgeverij: ACSI Publishing
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 528
Afmetingen: 169x226x24
Verschijningsdatum: Januari 2023
EAN: 9789493182509
Let op: Laatste exemplaar

Samenvatting

De ideale camping in Frankrijk: wij kennen hem!
Frankrijk blijft voor veel kampeerders vakantieland nummer één. En dat is niet zo vreemd natuurlijk met zoveel variatie. Van de Vogezen en de Champagne-Ardennen in het noorden tot de strakblauwe Côte d'Azur in het zuiden. En van de stranden in Normandië tot de uitgestrekte binnenlanden in de Provence. Wat uw favoriete Franse vakantiebestemming ook is, de beste campings vindt u in de ACSI Campinggids Frankrijk.
Hierin vindt u alles over maar liefst 2.310 campings in dit unieke vakantieland. Heel handig tijdens de voorbereiding op uw kampeervakantie en ook ideaal voor onderweg. Alle campings in deze gids worden jaarlijks door onze medewerkers geïnspecteerd op ruim 200 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee u zorgeloos op pad kunt!

Bij aanschaf van de ACSI Campinggids Frankrijk ontvangt u:
-ACSI Campinggids Frankrijk 2023
-Kaart met doorreiscampings
-CampingCard ACSI-kortingskaart 2023 (t.w.v. € 21,95)*

*Met de CampingCard ACSI-kortingskaart overnacht u in het laagseizoen tegen een vast en voordelig tarief (€ 13, € 15, € 17, € 19, € 21 of € 23 per nacht) op 3.000 campings in Europa. U hoeft hiervoor enkel uw gegevens in te vullen op de kortingskaart en deze te tonen bij de receptie van de camping. In de ACSI Campinggids Frankrijk wordt middels een symbooltje aangegeven welke campings de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteren. Voor meer informatie over CampingCard ACSI en voor de exacte acceptatiedata per camping kunt u kijken op campingcard.com.