In de hand van de klant

Nieuwprijs €29,99
Onze prijs4,99
Uitgeverij: Van Duuren Management
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 192
Afmetingen: 160x240x20
Verschijningsdatum: Oktober 2018
EAN: 9789089654366
Let op: Nog 3 exemplaren op voorraad

Samenvatting

Consumenten zijn verslaafd aan hun smartphones en spenderen het grootste deel van hun online tijd aan apps. Doordat elke zichzelf respecterende organisatie daarop in wil spelen, groeide de markt voor apps het afgelopen decennium explosief. Met miljoenen apps in de appstores is de concurrentie inmiddels moordend. Veel app-introducties mislukken echter, omdat er alleen wordt gekeken naar de ontwikkeling van de app en niet hoe die als concept succesvol in de markt gezet moet worden. Miljoenen aan investeringen verdampen daarmee.

John Kivit deelt in zijn boek In de hand van de klant al zijn geheimen voor het ontwikkelen van succesvolle apps. Niet alleen de ontwikkeling komt aan bod, maar ook het hele proces van strategie, concept & design én het in de markt zetten van apps. Wat je juist wél en niet moet doen. Boordevol feiten, cijfers, tips, checklists, tools, methoden en praktijkinformatie. Zo leer je hoe jouw app een plek verovert op de smartphone van jouw klant!

-Voor commercieel en marketingmanagers, maar ook voor innovatie- en productmanagers en alle betrokkenen vanuit IT bij de ontwikkeling van een app.

-Inclusief interviews met de meest vooraanstaande app-experts van Nederland.

-Hét complete stappenplan om tot een succesvolle app te komen.

Trefwoorden: Consumenten smartphone apps organisatie ontwikkeling strategie concept design markt John Kivit handleiding