Bubbels

Nieuwprijs € 19,95
Onze prijs€ 1,99
Uitgeverij: Truth & Dare
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 380
Afmetingen: 150x231x35
Verschijningsdatum: April 2009
EAN: 9789049998752
Categorie:
Romans / Literaire roman
Let op: Nog 2 exemplaren op voorraad

Samenvatting

Seks, moord, bedrog en glamour in het rijke Marbella

Jasmine staat op het punt om te trouwen met haar verloofde, een beroemde voetballer. Door haar droomhuwelijk kan ze eindelijk haar armoedige verleden achter zich laten. Maar laat het verleden haar wel met rust?

Lila heeft alles opgegeven om haar huwelijk te laten slagen. In ruil daarvoor heeft ze een wereldberoemde acteur als man, twee geweldige kinderen en een gebroken hart.

Het enige wat Maxime wil is een ring aan haar vinger. Ze is drie keer gescheiden, maar nog steeds verliefd op de gedachte dat ze iemands vrouw kan zijn. Maar jaagt ze niet de verkeerde droom na?

En Grace? Zij zit achter een sappig, onthullend verhaal aan en is op jacht naar een primeur die haar doorbraak kan betekenen. Ze moet alleen nog even Londen verruilen voor het broeierige Marbella

Vier vrouwen met ieder een eigen verhaal. In deze explosieve zomer in Marbella waarin de glamourvrouwen aanschurken tegen Russische miljonairs en waarin maffiabazen gezellig met Hollywoodsterren feesten, zal het niet lang duren voor de waarheid aan het licht komt. Want in liefde en oorlog is alles geoorloofd

Katie Agnew duikt verdienstelijk in het genre van Jackie Collins. Susan Smit, auteur van Heks

Katie Agnew (35) was jarenlang journaliste en schreef onder meer voor Marie Claire, Cosmopolitan en Red. Met succes introduceert ze met Bubbels glamlit, een ondeugende mix van seks, moord, bedrog en glamour.