500 veggie studentenmaaltijden

Nieuwprijs € 10,99
Onze prijs€ 6,99
Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 288
Afmetingen: 157x158x27
Verschijningsdatum: Juni 2023
EAN: 9789048320776
Categorie:
Eten & Drinken / Kookboeken

Samenvatting

Studeren ‒ al dan niet in een andere stad ‒ en op kamers wonen is spannend en leuk, maar voor veel jonge mensen kan het best lastig zijn om met weinig geld goede maaltijden te plannen en te koken. En met weinig ervaring en kookgerei kan het een serieuze uitdaging zijn. Dit boek biedt jonge koks naast wat basisinformatie vooral inspiratie om gezonde en verantwoorde vegetarische maaltijden en tussendoortjes te maken voor elke gelegenheid.

- Begin de dag met bananenpannenkoekjes of Florentijnse eieren. Of zet de avond tevoren een schaaltje met overnight porridge in de koelkast ‒ dat scheelt tijd op een drukke dag.
- Blijf scherp tijdens de tentamenweken met een wortel-amandeldip, romige courgettepasta, pompoenrisotto, een clubsandwich, groene kokossoep, pindakaaskoekjes of een ramensalade.
- Gebruik kant-en-klaar deeg voor een tomaten-fetataart, een groentestrudel of spanakopita. Of daag jezelf uit en maak een vegan citroenmeringuetaart.
- Trakteer je vrienden op een chili van gemengde bonen & rijst, een limabonen-tomatenschotel, een peer-bosbessencrumble of een vegan aardbeientaart.