2018

Uitgeverij: Karakter Uitgevers BV
Uitvoering: Overig
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 196
Afmetingen: 161x197x24
Verschijningsdatum: Augustus 2017
EAN: 9789045212463
(Tijdelijk) uitverkocht

Samenvatting

De organizing agenda van Zamarra Kok is een praktische alles-in-éénagenda die je overzicht geeft in de balans tussen werk en privé en helpt je je leven te structureren. Als je eenmaal De organizing agenda gebruikt hebt, wil je nooit meer iets anders. Hij is overzichtelijk, praktisch en inspirerend.

Nieuw in De organizing agenda is de horizontale weekindeling, met lekker veel schrijfruimte per dag. In de weekindeling kun je naast boodschappen en maaltijden ook je zakelijke uren- onkosten- en kilometerregistratie noteren. Met de praktische jaarplanners houd je overzicht over belangrijke gebeurtenissen, opruim- of schoonmaakklussen en je doelen voor dit jaar. Iedere maand kun je taken noteren en je uitgaven en bespaardoelen bijhouden. Opvallende stickers helpen je om belangrijke gebeurtenissen duidelijk in de agenda te markeren.

Alles wat je nodig hebt voor een goed georganiseerd leven:
-Jaarplanner voor grote opruimklussen en je doelen voor dit jaar.
-Met bucketlist en "tijd voor een ander" pagina.
-Jaarplanner voor grote opruimklussen en je doelen voor dit jaar
-Planners voor jaar, maand, budget, huishouden, onderhoudsklussen, verjaardagen, cadeautjes, leen en uitleen, vakantie en kerst
-Voor zzp'ers dagelijkse uren-, onkosten- en kilometerregistratie
-Vier gekleurde herinneringsstickers
-Inspirerende artikelen met tips over onder andere opruimen, het vinden van innerlijke rust, brandpreventie en duurzame mode.