Aan de slag met de naaimachine

Uitgeverij: Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 128
Afmetingen: 214x263x14
Verschijningsdatum: Juni 2013
EAN: 9789044728637
(Tijdelijk) uitverkocht

Samenvatting

De complete stap-voor-stapcursus voor beginners

Dit boek is ideaal om gemakkelijk en snel de belangrijkste technieken van het naaien met de naaimachine onder de knie te krijgen en zelf de leukste creaties te maken!

Goed begonnen is half gewonnen. Daarom krijg je eerst alle informatie die je nodig hebt voor de aanschaf van een naaimachine, de juiste naaibenodigdheden en stoffen en garens die gemakkelijk te gebruiken zijn. Na de basisvaardigheden zoals afspelden, knippen, rijgen en persen, komen tal van naaitechnieken aan bod die stap voor stap worden uitgelegd. Je leert alle praktische en decoratieve technieken kennen zodat je vol zelfvertrouwen mooie dingen kunt maken en afwerken. Of je nu een zoom in een rok wilt leggen, een rand netjes wilt afwerken met een sierband, een mooie bloem wilt borduren of een gecentreerde rits in een broek wilt zetten, dit boek staat boordevol duidelijke en gedetailleerde aanwijzingen om je daarbij te helpen.

Tot slot vind je zeven speciaal voor dit boek ontworpen projecten die heel eenvoudig zijn, maar zeker gezien mogen worden. Perfect om mee te beginnen! Kleren, accessoires of iets voor in huis? Je kunt nu alles aan!

Veel naaiplezier!