Zwijn kan toveren

Uitgeverij: Tirion Uitgevers
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Aantal Pagina's: 48
Afmetingen: 207x208x10
Verschijningsdatum: Oktober 2006
EAN: 9789043907477
(Tijdelijk) uitverkocht

Samenvatting

Of je nou een mens bent of een Zwijn, je kunt jezelf niet veranderen. Toch wil iedereen eigenlijk anders zijn. Heel sterk. Of heel mooi. Of een held. Ook Zwijn wil wel eens wat anders dan vier pootjes en een krulstaart. Zwijn is nog te klein om mee te voetballen met de grote jongens. Dan vindt hij een oud toverstokje en verandert zichzelf in een snelle vis, een flitsende vuurvlieg, een gevaarlijke haai en heel veel andere dieren. Die hebben allemaal bepaalde voordelen, maar ja... ook onaangename nadelen! Als Zwijn ten slotte nog maar één wens mag doen, wordt het moeilijk. Maar Zwijn zou Zwijn niet zijn als-ie ook daar geen verrassende oplossing voor zou hebben!

- De opvolger van de kinderbestseller Zwijn gaat op muziek, winnaar van de Gouden Snorhaar 2004 voor het leukste kinderboek

- Voor kinderen vanaf 3 jaar

- Vrolijke vormgeving

Met hun eerste Zwijnboek Zwijn gaat op muziek werden IJA GORT & CAROLINE D'HOLLOSY bekroond met de Gouden Snorhaar 2004 voor het leukste kinderboek. Zwijn kan toveren is de supergrappige opvolger van deze kinderbestseller.