De saga van de chaosoorlog 2 - Een kroon in gevaar

Nieuwprijs € 19,99
Onze prijs€ 6,99
Uitgeverij: Luitingh Fantasy
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Ramsj
Aantal Pagina's: 400
Afmetingen: 135x210x27
Verschijningsdatum: Juli 2014
EAN: 9789024564965
Categorie:
Fantasy / Fantasy

Samenvatting

De saga van de chaos Oorlog 2 - een kroon van gevaar boek


In het tweede boek uit de Saga van de Chaos oorlog trilogie gaat Raymond E. Feist terug naar de werelden van Midkemia en Kelewan. Het boek kroon van gevaar gaat verder over de toenemende spanningen rondom koning Gregory van Eilanden. In het diepste geheim wordt er een staatsgreep voorbereid om koning Gregory van Eilanden van de troon te stoten.

Een kroon van gevaar, het tweede boek in de saga van de chaos oorlog 2 trilogie


Voor Hal, de heer van Schreiborg en zijn familie zijn deze toenemende spanningen rede om actie te ondernemen. Prinses Stephane en de geheimzinnige vrouwe Gabriëlla moeten zo snel mogelijk uit Roldem weg worden gehaald. Aan de jongeren broers, Martin en Brendan is er de taak om het strategische gelegen Ylith te beschermen tegen keshische troepen die geholpen worden door een mysterieuze kracht uit de diepte van de oceaan.

Een Kroon in Gevaar, deel twee van De Saga van de Chaosoorlog, breidt de trilogie uit waarmee Raymond E. Feist de magistrale cyclus over de werelden Midkemia en Kelewan zal besluiten nadat hij in 1982 met het onvolprezen Magiër de wereld veroverde.

In Roldem en Rillanon wordt in het geniep een staatsgreep voorbereid nu duidelijk is dat Koning Gregory van de Eilanden nog steeds geen nakomeling heeft verwekt. Hal, de heer van Schreiborg, rest geen andere keuze dan prinses Stephané en de geheimzinnige vrouwe Gabriëlla zo snel mogelijk uit Roldem weg te halen. Maar of hij een veilige plek weet te vinden om de prinses onder te brengen, valt te betwijfelen. Intussen doen Hals jongere broers, Martin en Brendan, een verwoede poging om de strategisch gelegen stad Ylith te beschermen tegen horden Keshische soldaten en een mysterieuze kracht uit de diepte van de zee. Niemand weet wie verantwoordelijk is voor al dit geweld, maar aan Puc en het Conclaaf der Schaduwen de taak om daar achter te komen voordat Midkemia ten onder gaat.

\'Raymond E. Feist biedt eenvoudigweg alles, en meer, waar de fantasy-lezer van nu voor gaat.\' - Rave Reviews