Flock

Nieuwprijs € 20,99
Onze prijs€ 8,99
Uitgeverij: Meulenhoff Boekerij B.V.
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 365
Afmetingen: 145x220x40
Verschijningsdatum: Februari 2023
EAN: 9789022598139
Categorie:
Romans / Literaire roman

Samenvatting

Deel 1 van de Ravenhood-serie

Een liefdesverhaal vol spanning, passie en plotwendingen dat je ademloos achterlaat

De deal is simpel: het enige wat de negentienjarige studente Cecilia Horner hoeft te doen, is het een jaar uithouden in het kleine stadje Triple Falls, bij haar van haar vervreemde vader wonen en in zijn fabriek werken. In ruil daarvoor betaalt hij niet alleen haar collegegeld, maar overhandigt hij haar ook een klein fortuin waarmee Cecilia haar alleenstaande moeder kan helpen.

Maar alles verandert wanneer ze op haar eerste werkdag Sean ontmoet. Hij stelt haar voor aan zijn hechte vriendenkring – onder wie de mysterieuze Dominic – een groep mannen die volgens hun eigen regels leven en allemaal dezelfde tatoeage van een raaf hebben.

Cecilia is van nature geen durfal, maar nu ze verblind is door haar groeiende gevoelens voor Sean én Dominic is het lastig om naar haar verstand te luisteren. Ze is vastbesloten om te genieten van haar laatste zomer van vrijheid en open te staan voor nieuwe ervaringen, waar ze ook toe leiden.

Collega-auteurs over Vlucht

‘Het is het meest onvoorspelbare, meeslepende en sexy werk dat ik het hele jaar heb gelezen. Een absolute traktatie van Kate Stewart.’ L.J. Shen, USA Today-bestsellerauteur van Vicious

Vlucht is niet zomaar een boek, het is een ervaring. Een briljante verkenning van wat er gebeurt als liefde, verlangen en diepe geheimen op een kruispunt komen, allemaal meesterlijk verweven in een roman die niet meer neer te leggen is.’ Emma Scott, USA Today-bestsellerauteur

‘Gevat. Prikkelend. Edgy. Prachtig origineel.’ Jewel E. Ann, Wall Street Journal- & USA Today-bestsellerauteur