De code van Autumn

Nieuwprijs € 10,99
Onze prijs€ 3,99
Uitgeverij: Manteau Jeugd
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 272
Afmetingen: 139x215x26
Verschijningsdatum: Oktober 2010
EAN: 9789022325568
Categorie:
Kinderboeken / Fictie
Let op: Laatste exemplaar

Samenvatting

Jonas Boets was dit jaar met Sam Smith en de Dragons een zeer terechte winnaar van de Kinder- en Jeugdjury!
‘Sam Smith is een van die reeksen die ook jongens doet lezen. De boeken zijn goed geschreven, spannend en bevatten voldoende actie en humor', aldus een van de begeleiders.
In dit zevende boek voltooit president-directeur-generaal Autumn zijn Codex: hét basishandboek met alle geheimen en trucjes omtrent spionage. Wie dit werk bezit, is meester over de meest geavanceerde technieken. Sam Smith staat intussen voor een heel bijzondere opdracht: hij moet lesgeven. Het zegt hem aanvankelijk niets, tot blijkt dat er in De School een verrader actief is. Iemand wil de Codex in handen krijgen. Wellicht met de hulp van iemand uit de klas van Sam Smith...
Jonas Boets is jong en ambitieus. Als kind verslond hij de boeken van Thea Beckman en van Anthony Horowitz, zijn grote voorbeeld. Voor de spionageverhalen over Sam Smith liet hij zich inspireren door James Bond en Mission Impossible. Naast deze reeks boekt hij bij een iets ouder publiek ook succes met zijn surrealistische thrillers Begraaf de liefde en Liever de leugen.