Alyson Noël serie: stapelkorting tot wel 80%!

Fans van Alyson Noël vroegen zich af of haar reeks van onsterfelijken net zo’n rage zou worden als de Twilight Saga. Dat werd het. Voor iedereen die houdt van op het oog doodnormale werelden met een vleugje mystiek, zit goed bij de boeken van een Alyson Noël serie. Bekijk ons aanbod en geniet van haar fantasy toppers en young adult boeken tegen zeer scherpe prijzen.

Boeken uit een Alyson Noël serie tegen hoge kortingen

Scherpe prijzen? Absoluut. Want jij regelt zelf hoeveel korting je ontvangt. Hoe hoger de stapel, hoe meer voordeel je krijgt. Kortingen kunnen zelfs oplopen tot 80%. Verras jezelf met de fijnste titels uit een Alyson Noël serie of mix en match boeken uit andere genres tegen een laag tarief. Naast die 80% korting bij de aanschaf van meerdere boeken, geniet je bij ons ook van andere voordelen. Denk aan:

 •  - Voor 14:00 uur besteld = de volgende dag in huis
 •  - 3 boeken voor €10,-
 •  - 3 boeken, waarvan 2 gratis
 •  - Gratis verzending bij een minimale bestelling van €30,-

De hoge kortingen zijn een goed argument voor de aanschaf van boeken uit een Alyson Noël serie. Een beter argument is de kwaliteit van de verhalen van Alyson Noël. Met 9 New York bestsellers, 8 miljoen exemplaren in druk, vertalingen in 36 talen en boeken die in meer dan 200 landen zijn verkocht leverde ze bij elk nieuw boek niet in op kwaliteit. Sterker nog: net zoals de schrijfster zelf, maakte de boeken binnen een Alyson Noël series ook ontwikkelingen door. Elk volgend boek lijkt nóg beter dan het vorige. Ervaar het en duik weg in de wereld van De onsterfelijken, Soul seekers en Beautiful idols.

Alyson Noël serie: De onsterfelijken

De boeken uit de onsterfelijken reeks gaan over Ever, een meisje die na het dodelijke ongeluk van haar gezin als enige ongeschonden slachtoffer overleeft. Alhoewel, ongeschonden? Sinds het ongeluk kan ze aura’s van mensen lezen en bij aanraking flits het leven van mensen aan haar voorbij. Ze gaat mensen uit de weg en wil niets weten van haar gaven. Tot ze Damen tegenkomt. Een jongen die haar niet veroordeelt. En bij wie ze zich eindelijk begrepen voelt. In deze Alyson Noël serie verschenen de volgende boeken:

 1. Evermore
 2. Blauwe maan
 3. Schaduwland
 4. Duistere vlam
 5. Nachtster
 6. Lotusbloem

Alyson Noël serie: Soul seekers

Een op het oog doodnormaal meisje, krijgt op sommige momenten in haar leven te maken met visioenen. Iets waarvan ze denkt dat iedereen dat wel eens meemaakt. Tot ze wordt overdonderd door een paniekaanval midden op een plein. Eén van de heftigste visioenen die ze ooit heeft meegemaakt. Zo blijkt. Haar moeder probeert haar naar een inrichting te sturen. In plaats daarvan vlucht ze naar haar oma die Daire overtuigt dat ze niet doordraait, maar over een gave beschikt waarmee ze toegang heeft tot de wereld tussen leven en dood. Zolang de gebruikt maakt van de wijsheid van totempalen en andere mystieke elementen – een erfenis van haar van Indianen afstammende voorouders. In deze Alyson Noël serie verschenen de volgende boeken:

 1. Bestemming
 2. Echo
 3. Mystiek
 4. Horizon

Alyson Noel serie: Beautiful Idols

In deze Alyson Noël serie draait het om drie rivalen in de partyscene die elk hun eigen publiek naar hun clubs moeten trekken. De jonge filmster jonge filmster is de meest gewilde vangst om een enorme geldprijs in de wacht te slepen. Maar dan verdwijnt de filmster onder verdachte omstandigheden. Alle vingers wijzen naar het drietal. Zullen ze de handen ineenslaan om hun onschuld te bewijzen? In deze Alyson Noël serie verschenen de volgende boeken:

 1. Rivalen
 2. Zwarte lijst

Best Verkocht

Overzicht
1
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 11,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zevende zus - Deel 7
2
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
M.J. Arlidge
Niemand zeggen - Deel 10
3
Nieuwprijs
€ 8,99
Onze prijs
€ 4,99
Bekijk product
Suzanne Vermeer
Super de luxe
4
Nieuwprijs
€ 19,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
James Norbury
Grote Panda & Kleine Draak
5
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Karin Slaughter
Verzwegen
6
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 8,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zilverboom
7
Nieuwprijs
€ 9,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Romy Hausmann
Dag en nacht
8
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
Rhonda Byrne
The greatest secret
9
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 17,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De geheimen van de kostschool
10
Nieuwprijs
€ 22,95
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Leandro Zoppe
Capitool - Kroatie