Alyson Noël serie: stapelkorting tot wel 80%!

Fans van Alyson Noël vroegen zich af of haar reeks van onsterfelijken net zo’n rage zou worden als de Twilight Saga van Stephanie Meyer. En dat werd het. Voor iedereen die houdt van op het oog doodnormale werelden met een vleugje mystiek, zit goed bij de boeken van een Alyson Noël serie. Bekijk ons aanbod en geniet van haar fantasie toppers en Young Adult boeken en koop de Alyson Noël serie boeken tegen zeer scherpe prijzen.

Het succes van Alyson Noël

Met 9 New York bestsellers, 8 miljoen exemplaren in druk, vertalingen in 36 talen en boeken die in meer dan 200 landen zijn verkocht levert Alyson Noël keer op keer een bestseller. Net zoals de schrijfster zelf, maken de boeken binnen de Alyson Noël series ook steeds ontwikkelingen door. Elk volgend boek lijkt nóg beter dan het vorige. Ervaar het zelf en duik weg in de wereld van De Onsterfelijken, Soul Seekers en Beautiful Idols.

ALYSON NOËL SERIE: DE ONSTERFELIJKEN

De boeken uit de onsterfelijken reeks gaan over Ever, een meisje die na het dodelijke ongeluk van haar gezin als enige ongeschonden slachtoffer overleeft. Alhoewel, ongeschonden? Sinds het ongeluk kan ze aura’s van mensen lezen en bij aanraking flits het leven van mensen aan haar voorbij. Ze gaat mensen uit de weg en wil niets weten van haar gaven. Tot ze Damen tegenkomt. Een jongen die haar niet veroordeelt en bij wie ze zich eindelijk begrepen voelt. In deze Alyson Noël serie verschenen de volgende boeken:

 1. Evermore
 2. Blauwe maan
 3. Schaduwland
 4. Duistere vlam
 5. Nachtster
 6. Lotusbloem

ALYSON NOËL SERIE: SOUL SEEKERS

Een op het oog doodnormaal meisje, krijgt op sommige momenten in haar leven te maken met visioenen. Iets waarvan ze denkt dat iedereen dat wel eens meemaakt. Tot ze wordt overdonderd door een paniekaanval midden op een plein. Eén van de heftigste visioenen die ze ooit heeft meegemaakt. Zo blijkt. Haar moeder probeert haar naar een inrichting te sturen. In plaats daarvan vlucht ze naar haar oma die haar moeder overtuigt dat ze niet doordraait, maar over een gave beschikt waarmee ze toegang heeft tot de wereld tussen leven en dood. In deze Alyson Noël serie verschenen de volgende boeken:

 1. Bestemming
 2. Echo
 3. Mystiek
 4. Horizon

ALYSON NOËL SERIE: BEAUTIFUL IDOLS

In deze Alyson Noël serie draait het om drie rivalen in de partyscene die elk hun eigen publiek naar hun clubs moeten trekken. De jonge filmster jonge filmster is de meest gewilde vangst om een enorme geldprijs in de wacht te slepen. Maar dan verdwijnt de filmster onder verdachte omstandigheden. Alle vingers wijzen naar het drietal. Zullen ze de handen ineenslaan om hun onschuld te bewijzen? In deze Alyson Noël serie verschenen de volgende boeken:

 1. Rivalen
 2. Zwarte lijst

BOEKEN UIT EEN ALYSON NOËL SERIE kopen

Met welke Alyson Noël serie begin je? Bestel bij ons in ieder geval alle boeken. Hoe hoger de stapel, hoe meer voordeel je krijgt. Kortingen kunnen zelfs oplopen tot 80%. Verras jezelf met de fijnste titels uit een Alyson Noël serie of mix en match boeken uit andere genres tegen een laag tarief.

Best Verkocht

top 100
1
Nieuwprijs
€ 12,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
New Scientist
Young Scientist vakantieboek zomer 2023
2
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 12,99
Bekijk product
Rutger Bregman
De meeste mensen deugen
3
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Lucinda Riley
Atlas - Deel 8
4
Nieuwprijs
€ 17,50
Onze prijs
€ 10,99
Bekijk product
Suzanne Vermeer
Strandfeest
5
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
James Norbury
Grote Panda & Kleine Draak
6
Nieuwprijs
€ 12,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
New Scientist
Young Scientist Vakantieboek Zomer 2021
7
Nieuwprijs
€ 17,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Nicola May
Cockleberry Bay 1 - Het winkeltje in Cockleberry Bay
8
Nieuwprijs
€ 13,99
Onze prijs
€ 4,99
Bekijk product
Fiona Duncan
Capitool Top 10 - Normandië (2017)
9
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 18,99
Bekijk product
Slaughter, Karin
Waarom we logen
10
Nieuwprijs
€ 16,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
Khan, Zainab
Mini Kawaii doodles tekenen