Taylor Swift

Nieuwprijs € 21,50
Onze prijs€ 13,99
Uitgeverij: Haystack, Uitgeverij
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 187
Afmetingen: 147x210x17
Verschijningsdatum: April 2024
EAN: 9789461266071
Let op: Nog 3 exemplaren op voorraad

Samenvatting

Taylor Swift heeft zich ontwikkeld tot een muzikaal, maatschappelijk en zakelijk fenomeen. Hoe heeft ze dit voor elkaar gekregen?

Taylor Swift is geen brutale rockchick. Ze is nog even bescheiden en vriendelijk als toen ze haar carrière begon, maar de girl next door is volwassen geworden. Dankzij haar vermogen om persoonlijke ervaringen om te zetten in songs, raakt ze honderden miljoenen mensen over de hele wereld. Met haar albums en concerten breekt ze alle records. Ze heeft een gigantische menigte fanatieke Swifties om zich heen verzameld. Met haar even originele als persoonlijke aanpak verdient ze als zakenvrouw miljarden.

Maar dat is nog niet alles. Taylors invloed reikt verder dan haar muziek. Ze is een krachtige stem in het publieke debat geworden. Vrouwenrechten, LHBTIQ+rechten en de Amerikaanse politiek: Taylor is een artiest die niet bang is haar invloed te gebruiken voor zaken waarin ze gelooft. Taylor is niet gewoon. Ze is een van de meest buitengewone personen van deze tijd.

Hans van der Loo is auteur van diverse bestsellers waaronder het boek 'Musk Mania' over Elon Musk. Hij is een veelgevraagde gast voor radio en televisie.