IN DE VAL

Uitgeverij: N&L Publishing
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Afmetingen: 130x220x30
Verschijningsdatum: Onbekend
EAN: 9789085500896
Categorie:
Thrillers / Thrillers
(Tijdelijk) uitverkocht

Samenvatting

Na de onverwachte dood van haar criminele echtgenoot blijft Marisa Joubert berooid en bang achter met haar zoontje Spencer. Wanneer ze als secretaresse aan de slag kan in het Wainscott Refuge, een opvanghuis voor zwangere vrouwen uit oorlogsgebieden, grijpt ze de kans om een nieuw leven te beginnen met beide handen aan.
Al snel vermoedt Marisa echter dat in het tehuis dingen gebeuren die het daglicht niet verdragen. Wat gaat er schuil achter de altijd net iets te vriendelijke glimlach van Stuart Frieze, de directeur van het Wainscott Refuge? En wat is er toch precies gebeurd met twee bewoonsters die onder verdachte omstandigheden om het leven zijn gekomen?
Omdat haar echtgenoot haar terroriseerde, heeft ze jarenlang haar mond gehouden over zijn misdadige praktijken. Na zijn dood heeft ze gezworen zich nooit meer door angst te laten leiden. Dus grijpt ze deze keer wel in - al riskeert ze daarmee haar eigen leven dat van haar zoon.
‘Een geweldig boek met een ijzersterke plot.’ - AMAZON.COM
JASMINE CRESSWELL, geboren in Wales en opgegroeid in Londen, heeft de halve wereld rondgereisd voor ze uiteindelijk in Chicago neerstreek. Van haar spannende romans, die door collega’s als het beste worden beschouwd wat er in dat genre is geschreven, zijn al negen miljoen exemplaren verkocht - iets waar haar verrassende plotwendingen zeker toe hebben bijgedragen.