Holiday blues

Uitgeverij: VCL/West-Friesland
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 189
Afmetingen: 140x211x20
Verschijningsdatum: Onbekend
EAN: 9789059774353
Categorie:
Thrillers / Thrillers
(Tijdelijk) uitverkocht

Samenvatting

Als assistent-manager van Hotel Holiday, een vijfsterrenhotel in Amsterdam, ziet de 25-jarige Lian Franssen meer dan goed voor haar is. Dronkenschap, overspel? Maar niet alleen de gasten zorgen voor de nodige beroering. Het personeel van Holiday doet beslist niet voor hen onder.

Het botert niet tussen Lian en Louis, haar manager, en dat zorgt voor de nodige spanning. Des te beter kan Louis het vinden met Linda, de restaurantmager. Gelukkig is Lian te allen tijde verzekerd van de steun van haar collega?s annex vriendinnen: Lara, de souschef, en het Braziliaanse kamermeisje Amelia.
De twee kampen komen recht tegenover elkaar te staan, als blijkt dat er gasten bestolen zijn. Louis verdenkt de schoonmakers, maar Lian weet hem op het nippertje van zijn ongelijk te overtuigen. Als de wereldberoemde Mick McCannon in het hotel komt logeren, blijkt Linda niet tegen zijn vleierij bestand en krijgt Lian de kans om wraak te nemen. En dan loopt alles heel anders, dan de gemene Linda in gedachten had?