Cursusboek MOS Excel 2016 en 2013 Basis

Nieuwprijs € 19,95
Onze prijs€ 4,99
Uitgeverij: Visual Steps B.V.
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Afmetingen: 170x240x17
Verschijningsdatum: December 2016
EAN: 9789059055827
Let op: Laatste exemplaar

Samenvatting

Excel is een rekenprogramma, ook wel een 'spreadsheetprogramma' genoemd. In Excel werkt u in feite op een grot vel ruitjespapier. In ieder vakje (cel) kunt u iets typen. Dat kan een getal, tekst of datum zijn, maar ook een onderliggende formule waarmee u berekeningen automatisch laat uitvoeren.
Excel kan niet alleen rekenen, maar ook sorteren en selecteren. Het is daarom een ideaal programma voor het maken van overzichten met berekeningen of om lijsten met gegevens te ordenen.
De stap-voor-stapinstructies en oefenvoorbeelden in het cursusboek leren u werken met het programma. Met de extra oefeningen in de oefeningenbundel traint u zichzelf om nog beter te worden met Excel.
Na het doorwerken van de boeken heeft u de mogelijkheid het examen voor Microsoft Office Specialist® (MOS) te doen. Bij een goede afronding van het examen ontvangt u een officieel certificaat. Dit is een document dat zeer belangrijk is in het bedrijfsleven en een pluspunt op een CV.


Een greep uit de onderwerpen:
* werken met basisfuncties
* formules en reeksen gebruiken
* tabellen en grafieken maken
* gegevens analyseren
* functies gebruiken om berekeningen te maken

Geschikt voor Excel 2016 en 2013 of Excel uit het Office 365-pakket

Bij dit boek hoort een website met oefenbestanden, instructievideo's, startdocumenten en diverse aanvullende materialen.

Kijk voor meer informatie over het boek en de aanvullende materialen op www.visualstepsmosboeken.nl