Afscheid van de vroedvrouwen

Uitgeverij: Ambo|Anthos
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 352
Afmetingen: 136x215x26
Verschijningsdatum: Juli 2016
EAN: 9789026334269
(Tijdelijk) uitverkocht

Samenvatting

Afscheid van de vroedvrouwen - Jennifer Worth
\'Afscheid van de vroedvrouwen\' is het laatste deel in de\' Call the Midwife\'-trilogie over vroedvrouwen in de Londense achterbuurt East End in de na-oorlogse jaren.
De jaren zestig zijn aangebroken. De vroedvrouwen krijgen te maken met illegale abortussen, kindersterfte en een veranderende buurt. Zo is er het verhaal van Megan en Mave, de identieke tweeling die samen een groentekraam op de markt hebben en een brute echtgenoot delen; van de onhandige vroedvrouw Chummy en haar even onhandige politieman; van zuster Monica Joan die op ramkoers ligt, en van zuster Evangelina bij wie je je afvraagt of er ooit nog een glimlach om haar mond zal verschijnen. \'Afscheid van de vroedvrouwen\' is een prachtig portret van een voorbij tijdperk. Een tijdperk vol kameraadschap, bevolkt door onvergetelijke personages. Voor de lezers van Frank McCourt, maar ook voor de fans van \'Call the Midwife\', de veelgeprezen dvdserie gebaseerd op de trilogie.

\'Een weemoedig afscheid van een gedenkwaardige trilogie.\' - \'Daily Express\'

\'Een betere beschrijving van een lang vervlogen tijdperk en de bijbehorende hartverwarmende normen en waarden is onmogelijk. Schitterend.\' - \'Sunday Business Post\'